In het kort

skills, can, startup-3367965.jpg

 

 

Eerst even voorstellen: Ik ben Jennifer Roosendaal. In 1999 ben ik met
Smart Management Support begonnen. Na een uitstap in de zorg, 
ben ik weer ZZP’er geworden en heb ik Smart Management Support weer nieuw leven ingeblazen. Graag vertel ik wat je mag verwachten.

Wat doe ik?

Planningen maken, administratie en secretariaat op afstand voeren. Notuleerwerk op afstand of op locatie.

Voor wie doe ik dit?

Dit doe ik voor organisaties die deze werkzaamheden zien als ballast of er niet aan toe komen door tijdelijk een te hoge werkdruk. Denk daarbij aan ziekte van een collega, of bij een reorganisatie of groei, waarbij niet al het werk nog optimaal is verdeeld.

Waarom doe ik dit?

Binnen een organisatie moet je vaak administratieve handelingen uitvoeren naast het takenpakket dat je leuk vindt. Hierdoor kom je minder toe aan je corebusiness. Door administratieve taken (tijdelijk of blijvend) van je over te nemen, ontzorg ik jou en de organisatie waar je voor werkt. Zo kun je je weer focussen op je specialisme. Daarmee ervaar je weer meer plezier en verhoog je je eigen kwaliteit.

Waarin onderscheid ik me?

Ik onderscheid me door mijn jarenlange ervaring bij diverse opdrachtgevers. Complexe planningen maken, een nieuw secretariaat opzetten of een bestaand secretariaat voeren. Ook administratieve werkzaamheden kan ik uitvoeren. Ik ben niet alleen thuis in bedrijven met ingewikkelde gezagsverhoudingen, maar ik heb ook snel inzicht in bedrijfsprocessen en werkstromen. Ik kan je helpen bij het maken of verbeteren van je archiefsystemen zodat je alle correspondentie en documenten weer kunt terugvinden. Hiermee voldoe je aan de huidige, strenge wet- en regelgeving.
Met mijn ervaring en inzicht, kan ik op basis van een klantvraag snel je werkelijke behoefte achterhalen en hier een oplossing voor bieden. 

Gratis adviesgesprek:

Ken of ben je iemand die werkt bij een organisatie die hulp nodig heeft bij genoemde en andere taken? Ik kom graag met je in contact voor een vrijblijvend adviesgesprek en geef je alvast wat tips om je vooruit te helpen.